Close

Despre Noi

Pe 1 septembrie 2001, Centrul Internațional „La Strada” lansa Linia Fierbinte pentru migrație sigură și anti-trafic 0 800 77777. Din 20 mai 2003 serviciul poate fi apelat gratuit pe teritoriul Republicii Moldova, iar linia permite deservirea simultană a trei apeluri recepționate de consultanţi cu experienţă vastă în domeniu. La începutul anului 2015 am lansat și platforma informațională migratiesigura.md, ca o continuare a eforturilor „La Strada” de promovare a migrației în siguranță a concetățenilor noștri.

Misiunea noastră este să asigurăm comunitatea anti-trafic și societatea, în general, cu suportul informațional și instrumentele utile pentru combaterea eficientă a traficului de ființe umane (TFU); să ajutăm victimele (TFU) să acceseze cât mai operativ serviciile de salvgardare și reabilitare.

Consultanţii Liniei Fierbinți actualizează mereu informaţiile de pe acest portal. Aici veți găsi informațiile utile grupate pe subiecte, sfaturi menite să vă sporească siguranţa dumneavoastră și a persoanelor apropiate atunci când intenționați să plecați peste hoatre sau deja sunteți într-o țară străină, indiferent de scopul plecării – la muncă, la studii sau într-o simplă călătorie.

Play Video
Play Video

Sună la linia fierbinte pentru migrație sigură și anti-trafic

(apel gratuit în RM)​

(pentru apeluri de peste hotare)​